Badrumsrenovering snygg Stockholm

Z.G Byggentreprenad AB

Vi på Z.G Byggentreprenad AB känner till att hantverkare inte alltid har ett gott rykte vad gäller att passa tider, hålla vad de lovar och så vidare. Av denna anledning bestämde vi oss för att starta ett företag där kunden verkligen kan lita på hantverkarna. Vi bemöter alla våra kunder med respekt, på ett proffsigt sätt och ser till att ge den service som krävs och utlovas. För oss är kunderna det viktigaste vi har. För att göra våra kunder nöjda tillämpar vi därför inte bara god service och ett trevligt och ärligt bemötande utan vi utför också renoveringar med högsta kvalitet.

Vi renoverar hus, sommarstugor och lägenheter

Vi på Z.G Byggentreprenad AB är hantverkare som gör renoveringar av såväl hus, sommarstugor och lägenheter som övriga fritidshus. Inget jobb är för stort eller litet för oss och du är alltid välkommen med en förfrågan för att få en offert för de renoveringar som du önskar få utförda. Vi har en lång referenslista och goda omdömen från våra tidigare kunder, detta är vi stolta över.

Vi får ofta jobb utifrån att tidigare kunder rekommenderat oss till vänner och bekanta som också vill få utfört någon typ av renovering. Att bli rekommenderade från en tidigare kund är alltid roligt, det ger oss en klapp på axeln som talar om för oss att vi gjort ett bra jobb. Vi utför alla våra renoveringar med största noggrannhet och precision. Vi på Z.G Byggentreprenad AB vill att ditt nyrenoverade hem ska se ut precis som du förväntat dig. För oss är det även viktigt att se till att renoveringen är klar den dagen som utlovats.

Alla våra projekt tar vi oss an med stort ansvar och på stort allvar. När resultatet av en utförd badrumsrenovering i Stockholm är klar vill vi kunna lämna jobbet med gott samvete och stolthet. Om du vill veta mer oss och vilka typer av arbeten vi utför är du varmt välkommen att höra av dig för att diskutera ditt nästa renoveringsprojekt. Vi ser alltid till att göra en unik plan för dig och ditt projekt och ser till dina önskemål under hela renoveringsprocessen. När slutresultatet står klart är det viktigaste för oss att vi uppfyllt dina önskemål och förväntningar och att du som kund kan känna dig helt nöjd.

Badrumsrenovering trygg Stockholm

Vi värnar om miljön

Vi på Z.G Byggentreprenad AB är också ett mycket miljövänligt företag som alltid gör allt vi kan för att vara så miljövänliga som möjligt. Det gör vi bland annat genom att använda oss av miljövänliga produkter.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify