Badrumsrenovering i och runtom Stockholm

Vad innebär badrumsrenovering?

En badrumsrenovering innebär hårt och noggrant arbete. Vi som har lång erfarenhet, kompetens och expertis ser det som vår uppgift att ta vid där du brister i kunskap och erfarenhet. Vi är certifierade yrkesmän som vet hur man handskas med våtrum och design. Vårt mål är att återskapa din bild av det perfekta badrummet. Ett badrum är ett rum som ska uppfylla många syften. Du ska både kunna koppla av, tvätta dig och uträtta dina behov. Det är många kriterier som ska uppfyllas idag för att ett badrum ska kunna kallas modernt och användbart. Vi kommer därför se till att dessa kriterier uppfylls med råge samtidigt som vi garanterar ett hållbart resultat!

Vi skapar ett personligt badrum åt dig

Vi vill att just ditt badrum ska tilltala dig och dina behov. Men vad du vill ha och vad du behöver skiljer sig ofta åt och vi vill hjälpa dig att kompromissa och uppnå båda delarna så gott det går. Om du exempelvis har platsbrist fixar vi ett snyggt badkar som även fungerar som en dusch med tillhörande snyggt duschmunstycke. Om du är flexibel och öppen så garanterar vi att du inte blir missnöjd! Du kan välja att utföra en badrumsrenovering på egen hand, men notera att du kan stöta på många problem. Badrummet är ett av de mest komplexa rummen att renovera och kräver mycket omtanke, planering och expertis.

Med våra certifikat och vår omfattande erfarenhet kan du slappna av när du anlitar oss för en renovering av ditt badrum. Vi är lyhörda inför din vision och när vi fått oss en tydlig bild av hur du vill att ditt badrum ska se ut ser vi till att förverkliga det. Ta kontakt med oss idag för en personlig badrumsrenovering!

Badrumsrenovering för dig i Stockholm

Vilka steg ingår?

För att genomföra en professionell badrumsrenovering som håller hög kvalitet och står sig i längden är det viktig att arbeta systematiskt och noggrant följa ett visst antal steg. Om detta inte görs på rätt sätt kan problem såsom fuktskador uppstå med tiden vilket är både dyrt och energikrävande att ta hand om. En renovering av badrummet följer ett visst mönster, även om stegen i sig ser olika ut beroende på dina behov och önskemål. Så här brukar en vanlig renovering av ett badrum gå till:

Förberedelse – Täcka över delar som är känsliga och insättning av redskap och maskiner

Nermontering – Avlägsna alla lösa delar som badrumsskåp och toalettsitsar

Rivning – Riva allt som ska renoveras och återuppbyggas

Återuppbyggnad – Bygga upp golv och väggar på nytt med modern standard och utefter överenskommelse med kunden

Grund – Spackla väggar och jämna ut golv

Isolering – Placering av fuktspärrar

Kakelsättning och fogning – Placering av ditt utvalda kakel och fogning

Interiör – Placering av toalettsits, skåp och övrig interiör med din valda standard och design

Avslut – Rensning i badrummet av allt som har med renoveringen att göra. Det som återstår är ditt personliga, funktionella och stilrena nya badrum!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify