Om oss som jobbar här

Vi känner till att hantverkare inte alltid har gott rykte vad gäller att passa tider, hålla vad de lovar och så vidare. Av denna anledning bestämde vi oss för att starta ett företag där kunden verkligen kan lite på hantverkarna. Vi bemöter alla våra kunder med respekt och profession och ser till att ge den service som krävs. För oss är kunderna det viktigaste vi har. Så för att göra våra kunder nöjda tillämpar vi inte bara god service och ett trevligt och ärligt bemötande utan vi utför också renoveringar med högsta kvalitet.

Vi vågar säga att vi är Stockholms bästa hantverkare och med oss kan du alltid lita på att slutresultatet är av perfektion.

Vi utför renoveringar av ditt hus, din sommarstuga eller din lägenhet

Vi är hantverkare som gör renoveringar på såväl hus, sommarstugor, lägenheter som övriga fritidshus. Inget jobb är för stort eller litet för oss och du är alltid välkommen med en förfrågan för att få en offert för de renoveringar som du önskar få utförd på ditt objekt.

Vi har en lång referenslista och goda omdömen från våra tidigare kunder, detta är vi stolta över. Vi får ofta jobb utifrån att tidigare kunder rekommenderat oss till vänner och bekanta som också vill få utfört någon typ av renovering. Att bli rekommenderad från en tidigare kund är alltid roligt, det ger oss en klapp på axeln som talar om att vi gjort ett bra jobb.

Vi utför alla våra renoveringar med största noggrannhet och precision. Vi vill att ditt nyrenoverade hem ska se ut precis så som du förväntat dig. För oss är det även viktigt att se till att renoveringen är klar den dagen som utlovats. Alla våra projekt tar vi oss an med stort ansvar och på stort allvar. När resultatet av en renovering är klar vill vi kunna lämna jobbet med gott samvete och stolthet.

Vi utför alla typer av renoveringar, stora som små. Om du så önskar en totalrenovering av ditt hus eller lägenhet så gör vi även sådana. Vi ser till att slutresultatet blir som du tänkt dig oavsett typ av projekt.

Om du vill veta mer oss och vilka typer av arbeten vi utför är du mer än välkommen att höra av dig för att diskutera ditt nästa renoveringsprojekt. Vi ser alltid till att göra en unik plan för dig och ditt projekt och ser till dina önskemål under hela renoveringsprocessen. När slutresultatet står klart är det viktigaste för oss att vi uppfyllt dina önskemål och förväntningar och att du som kund kan känna dig helt nöjd.