Vad innebär en badrumsrenovering?

En badrumsrenovering innebär hårt och noggrant arbete. Vi som har lång erfarenhet, kompetens och expertis ser det som vår uppgift att ta vid där du brister i kunskap och erfarenhet. Vi är certifierade yrkesmän som vet hur man handskas med våtrum och design. Vårt mål är att återskapa din bild av det perfekta badrummet.

Ett badrum är ett rum som ska uppfylla många syften. Du ska både kunna koppla av, tvätta dina kläder och få tag på gråa hårstrån. Det är många kriterier som ska uppfyllas idag för att ett badrum ska kallas modernt och användbart. Vi kommer därför se till att dessa kriterier uppfylls med råge och samtidigt som vi garanterar ett hållbart resultat!

Ditt badrum – en plats som representerar dig

Vi vill att just ditt badrum ska tilltala dig och dina behov. Men vad du vill ha och vad du behöver skiljer sig ofta åt och vi vill hjälpa dig att att kompromissa och uppnå båda så gott det går. Om du exempelvis har platsbrist fixar vi ett snyggt badkar som även fungerar som en dusch med tillhörande snyggt duschmunstycke. Om du är flexibel och öppen så garanterar vi att du inte blir missnöjd!

Du kan välja att utföra en badrumsrenovering på egen hand, men notera att du kan stöta på många problem. Badrummet är en av de mest komplexa rummen att renovera och kräver mycket omtanke, planering och expertis.

Vilka steg ingår i en badrumsrenovering?

En badrumsrenovering följer oftast ett visst mönster, även om stegen i sig ser olika ut beroende på dina behov och önskemål. Såhär brukar en vanlig badrumsrenovering gå till:

  • Förberedelse – Täcka över delar som är känsliga och insättning av redskap och maskiner
  • Nermontering – Avlägsna alla lösa delar som badrumsskåp och toalettsitsar
  • Rivning – Riva allt som ska renoveras och återuppbyggas
  • Återuppbyggnad – Bygga upp golv och väggar på nytt med modern standard och utefter överenskommelse med kund
  • Grund – Spackla väggar och jämnar ut golv
  • Isolering – Placering av fuktspärrar
  • Kakelsättning och fogning – Placering av ditt utvalda kakel och fogning vartefter
  • Interiör – Placering av toalettsits, skåp och övrig interiör, med din valda standard och design
  • Avslut – Borttagning av allt avfall som tillkommit under renoveringen och rensning i badrummet från allt som har med renoveringen att göra. Det som återstår är ditt personliga, funktionella och stilrena nya badrum!

Hela den här processen utför vi under kontrollerade former och i kommunikation och överenskommelse med dig. Vi använder oss endast av beprövade arbetsmetoder och certifierade arbetare. Vi anser att du som kund står i fokus för arbetet och vill därför ta del av din vision innan starten, under processen och i slutet för feedback. Vi har alltid haft nöjda kunder och goda kundrelationer och det värnar vi om!